Voert regie over uw informatie.

Advies
Implementatie en
Kennisoverdracht

Over Fermlogic

Fermlogic heeft de overtuiging dat bedrijven meer kansen kunnen benutten door slimmer en intelligenter om te gaan met informatie. Het intelligent benutten en inzetten van informatie als productiefactor zal een hoger rendement leveren op de andere productiefactoren.

Fermlogic stelt zich ten doel haar klanten optimaal gebruik te laten maken van informatie. Daarom specialiseren wij ons in het opzetten en ontwikkelen van Business Intelligence gerelateerde toepassingen waarbij visualisatie van informatie een cruciale rol speelt. Wij zijn realistisch in het toepassen van technologie, helder in onze standpunten en op kwaliteit gericht.

Wij werken doel- en oplossingsgericht met gebruik van creativiteit en doorzettingsvermogen. Daarbij hebben wij een brede kijk op de (gegevens) bedrijfsproblematiek en gaan altijd op zoek naar de vraag achter de vraag. Samen met u worden de knelpunten en de oplossingen van het informatievraagstuk gedefinieerd. Onze relatie met klanten is mede daardoor gebaseerd op partnerschap. Wij helpen u bij het voeren van de regie op uw informatie.

Kortom, wij zijn Informatieregisseurs.

over fermlogic