Voert regie over uw informatie.
fermlogic

Advies
Implementatie en
Kennisoverdracht

Onze mensen

Wij zijn de Informatieregisseurs. We zijn betrokken en maken het verschil. Vanuit de combinatie van passie en vakkennis brengen we samen met de klant de verandering tot stand.

Het is mensenwerk

 • Berend

  “De contacten die ik met andere mensen heb, moeten mijn dag én die van hen beter maken. Ik zie het als een taak om het leven voor mezelf en voor anderen op die manier leuk te houden.

  Mijn werk onderscheidend goed doen ten behoeve van mijn klanten – dat is waar ik naar streef. Om doelen te realiseren en de situatie van de klant te optimaliseren, gebruik ik enerzijds mijn kennis en ervaring en anderzijds mijn gedrevenheid. Hiermee realiseer ik daadwerkelijk de uitvoering en complete afronding van alle benodigde acties.”

  Barend de Leijster
  Consultant
 • Danny

  “Positief, perfectionistisch, sportief, doe-het-zelf en doe-normaal zijn woorden die mij het beste omschrijven. Ik neem initiatief en ben van het aanpakken en het volhouden. Altijd met respect voor anderen en het verleden.

  In mijn werk verkrijg en behoud ik graag overzicht en neem ik mensen mee in het werk. Om een totaal consistente oplossing te kunnen uitwerken duik ik graag in de details. Ik beschik over ruime ervaring in pensioenen en sociale zekerheid. Die ervaring zet ik in om bedrijfsprocessen te ontwerpen en te ondersteunen met doordachte informatiesystemen.”

  Frank Rotteveel
  Partner, Consultant
 • Gerrit

  “Dichtbij jezelf blijven is iets waar ik veel waarde aan hecht. Jezelf anders voordoen dan je bent werkt namelijk remmend en werkt onwaarachtigheid in de hand, zowel op zakelijk als privégebied.

  Ik ga graag op zoek naar de juiste manier om richting te geven aan veranderingen en om een optimale samenwerking te bewerkstelligen. Door dit te doen vanuit gelijkwaardigheid krijgen mensen energie om met een positieve houding richting te geven aan verandering of een samenwerking te omarmen.”

  Gerrit Alblas
  Partner, Consultant
 • Hakon

  “Ik heb ervaring opgedaan bij veel verschillende bedrijven. Die brede ervaring zet ik in om de beste en meest effectieve resultaten voor mijn klanten te behalen. Een business inzicht geven om betere besluiten te nemen is één van mijn kerndoelen.

  Vaak is er voor bedrijven veel meer informatie te halen uit aanwezige data. Ik wil organisaties daarom helpen om gebruik te maken van de informatie die ze in hun systemen hebben. Want data wordt pas informatie als je data kunt gebruiken.”

  Håkon Akkerman
  Consultant
 • Naast sporten, lezen en reizen vind ik de fietsvakanties die ik doe toch het beste bij mij passen om dat daar alles bij elkaar komt wat ik leuk vind. Richting met een einddoel, maar zelf de weg ontdekken, mensen ontmoeten met hun eigen verhalen en zo af en toe een onverwachte hobbel nemen.

  Dit kom ik in het werk ook tegen. Verhaal wordt een visie en een hobbel wordt een uitdaging. Samen met de klant richting en invulling geven om hun doelen te bereiken. Gebruikmakend van bestaande middelen die goed zijn en openstaan voor verbetering. Dit samen met de klant ontwikkelen en komen tot resultaten. Daar sta ik voor.

  Hans Pluim
  Consultant
 • Jiri

  “Reizen, lezen, leren, culinair genieten en dansen zijn dingen die ik graag doe. Ik probeer deze activiteiten invulling te geven vanuit de behoefte om mijzelf te ontwikkelen, uit te dagen en creatief te zijn.

  Ook in mijn werk wil ik mezelf altijd ontwikkelen. De klanten van Ferm neem ik graag mee in hun ontwikkeling. Mijn vermogen om snel organisaties te kunnen doorgronden, helpt me om het maximale resultaat uit een opdracht te halen. De kernwaarden van Ferm zijn daarbij cruciaal voor mij.”

  Jiri Skála
  Consultant
 • Michael

  “Ik streef naar objectiviteit en doelgerichtheid. Daarbij vind ik het belangrijk om bruggen te slaan, zowel tussen projecten als tussen business en IT, theorie en praktijk, verwachting en realiteit en betrokken disciplines.

  Mijn advies aan klanten baseer ik zoveel mogelijk op inhoud, rekening houdend met aspecten die relevant zijn voor het advies. Daarbij geef ik waar gewenst overzicht en zoek ik zaken tot in de details uit. Gefundeerde besluiten met draagvlak, waar betrokkenen bij realisatie van doelstellingen achter kunnen staan, zijn het resultaat van mijn werkwijze.”

  Michael Homeijer
  Consultant
 • Monique

  “De mensen om mij heen nemen een belangrijke plek in mijn leven in. Ik geloof namelijk dat je samen iets van het leven moet maken. Eerlijkheid, harmonie, respect voor elkaar en luisteren naar je gevoel zijn voor mij van belang.

  Op zakelijk gebied vind ik het belangrijk om een toegevoegde waarde voor een bedrijf te zijn. Het geeft me energie om kennis te delen en om mensen binnen de organisatie te helpen een nieuwe functionaliteit te ontwikkelen of eigen te maken.”

  Monique Rullens
  Consultant
 • Petra

  “Integriteit en loyaliteit vind ik erg belangrijk. Ik ben betrokken bij de mensen in mijn directe omgeving en bij mijn werk, waar ik graag zorg voor een goede sfeer waarin ieders talent tot zijn recht komt en ieders mening gerespecteerd wordt.

  In mijn werk staat het resultaat voorop. Ik werk accuraat en als dat nodig is doe ik een stap extra om mijn werkzaamheden op tijd af te ronden. Om de juiste strategie te bepalen pleeg ik overleg en kijk ik vooruit. Tijd voor een warm gesprek heb ik altijd, als er maar hard gewerkt wordt.”

  Petra Rotteveel
  Consultant