Voert regie over uw informatie.

Advies
Implementatie en
Kennisoverdracht

Onze dienstverlening

Basis voor onze dienstverlening is het vanuit de verandering samen met u als opdrachtgever bepalen van het resultaat. De vraag achter de vraag is daarbij van wezenlijk belang. Alleen dan wordt echt duidelijk wat de daadwerkelijke stuurgegevens zijn, wat daadwerkelijk bijdraagt aan de gewenste kostenbesparing en welke dashboards wenselijk zijn en bijdragen. Door informatieregie te voeren over de benodigde kennis, informatie en gegevens realiseren we dit vastgestelde resultaat.

De dienstverlening van Fermlogic is gebaseerd op onze kernwaarden, zoals ook verwoord bij over Fermlogic. Binnen onze waardecirkel is de dienstverlening geplaatst. Voor meer informatie over de diensten klikt u eenvoudig op Advies, Implementatie of Kennisoverdracht in de cirkel.

gebruik

Advies

Voordat u aan een verandering begint is het van belang om de verschillende aspecten van de verandering te kennen. Fermlogic is als geen ander in staat om u snel een accuraat te adviseren bij verandervraagstukken bij het informatiegebruik. Alle belangrijke aspecten, terug te vinden in onze waardecirkel, worden meegenomen in ons advies.

Implementatie

Een voorgestelde verandering moet geïmplementeerd worden om de verandering daadwerkelijk tot stand te brengen. Op zich een open deur, maar van cruciaal belang. Adviezen die wij uitbrengen gaan hier altijd van uit en wij zijn dan ook in staat om deze opvolging eraan te geven. Uiteraard kan dit ook op basis van adviezen van derden, waarbij wij uiteraard gebruik maken van onze waarden en aanpak om voor u het maximale resultaat te halen.

Kennisoverdracht

Kennisoverdracht is de manier om het resultaat van een advies of implementatie te borgen in de organisatie. Wij vinden het van groot belang dat na ons werk u daadwerkelijk iets heeft kunnen toevoegen aan uw organisatie waar u zelf mee verder kunt. Dit kan zijn in de vorm van goede documentatie, workshops, kennissessies en zelfs in de vorm van opleidingen.

informatieregie

Op basis van het DIKR-model geven wij invulling aan onze dienstverlening. Wij voeren de informatieregie langs de verschillende lagen van het model, waarbij het resultaat (R), dat wij met u bepalen, centraal staat.

Onze opdrachten beginnen bij het resultaat dat u wilt behalen en kunnen vervolgens starten in één van de onderliggende lagen. Vanuit welke laag ook wordt geredeneerd, er zal altijd worden gekeken naar de samenhang tussen de verschillende lagen.

maximale-waarde

De verschillende lagen van het model kunnen worden vertaald naar de waarde die het heeft voor uw bedrijf, waarbij het maximale resultaat moet worden gerealiseerd voor het te bereiken resultaat.